Wie zijn wij

Wij zijn schoonmaakartikelenhal.nl en wij bieden u gemak met het bestellen van al uw schoonmaakproducten in de breedste zin van het woord.
Schoonmaakartikelenhal.nl is uw leverancier voor meerdere merken en beschikt uit een ruim assortiment.
Door op de hoogte te zijn en de nieuwe technologieën op schoonmaakgebied te volgen, zijn wij als schoonmaakartikelenhal.nl voor u de partij. Wij bieden u een passende service en zijn bereikbaar via ons mailadres:
info@schoonmaakartikelenhal.nl
Door op deze manier te werken kunnen wij u voorzien van een juiste prijs en kwaliteit verhouding. U kunt met uw vragen bij ons terecht via info@schoonmaakartikelenhal.nl en wij zullen u berichten binnen een acceptabele tijd. Ons team verzorgt met veel zorg voor uw bestelde producten zodat wij u mogen terug verwachten als een tevreden klant.

Wat doen wij

Wij denken niet, wij doen. Wij als schoonmaakartikelenhal.nl zijn uw partner in alle voorzieningen op het gebied van hygiëne maar ook uw vraagbaak voor andere artikelen buiten om ons assortiment op de webshop, stuur uw vraag door via mail naar info@schoonmaakartikelenhal.nl.  Ons assortiment bestaat uit A-merken en Schoonmaakartikelenhal.nl werkt alleen met fabrikanten die bekend zijn op de markt. Ook beschikt schoonmaakartikelenhal.nl over een technisch team die altijd voor u klaar staat zodat u ten alle tijden de juiste service verleend wordt. 

Bel voor persoonlijk advies.

Bel voor persoonlijk advies.

Neem direct contact op 06-38210505